Mobilt E Handel

Mobilt E Handel

 

Öka din försäljning i den växande mobiila marknaden.

Mobilt E-handel

Låt oss skapa den revolutionerande mobila lösningen för dig.

Mobila e-handeln är marknaden som ökar för varje dag. Man kan idag nästan säga att 4 av 5 användare handlar via mobilen på nätet.
Gå inte miste om den ökade försäljningen via mobilen och låt oss hjälpa dig med att öka din omsättning.
Vår plattform är byggd för att anpassa sig till olika medier så som datorer, ipad, mobiltelefoner o.s.v. och detta görs automatiskt. Då tekniken vi använder är väldigt uppskattade av sökmotorerna så bidrar detta till att hemsidan rankas högt hos dem som i sin tur leder till ökad trafik till webbplatsen.
Med tanke på att vi själva tagit fram plattformen så kan vi bygga ut den hur vi vill och just därför kan vi erbjuda kundanpassade funktioner som underlättar deras vardagliga arbeten.
Idag så har hälften av små och medelstora företag en egen hemsida, med de flesta kör fortfarande med datoranpassad utseende och besöker man hemsidan via mobilen så blir den svår navigerad. Detta leder till att man går miste om försäljningar som annars hade genererat via mobilen.
Vår plattform med den automatiska mobilalösningen kommer att ge en stor upplevelse för slutkunden, inte bara till smarttelefoner och surfpaddorna, utan till alla mobila enheter.Varför ska man ha en Mobilanpassad hemsida ?

– Ungefär 60% av online-trafiken kommer nu från mobila enheter.

– En mobilanpassad hemsida resulterar till en ökad försäljning upp till 30%.

– Mobilsurfarna söker på nätet innan besök i en fysisk butik.

– ”Att inte finnas på nätet, med en mobilanpassad sajt, är som att ha stängt en tisdag. Du tappar en mängd potentiella kunder, som aldrig kommer att hitta dig om du inte finns där de letar.” – Google Europas vice VD Matt Britton

Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa dig att ta steget in till den mobile världen.
Kontakta oss idag så berättar vi mer.