WordPress – Vi gör din gamla sida till en ny WordPress sida

WordPress – Vi gör din gamla sida till en ny WordPress sida

web-developers-banner

Vi skapar en Färdig WordPress sida för dig med alla texter & undersidor från din gamla sida!
Eller varför inte börja om med en ny fräsch hemsida?

Fullspäckat med senaste funktionerna.

Välj bland våra tusentals design-mallar eller skräddarsy din egen design!

Komplett hemsida speciellt anpassad för ditt företag med texter hämtade från er gamla sida.
Lanserad och Klar för 13995 kr ex.moms. (Engångskostnad)

Komplett hemsida speciellt anpassad för ditt företag utan dataöverföring.
Lanserad och Klar för 9995 kr ex.moms. (Engångskostnad)

Bygg om sidan när som helst

WordPress har gjort sig känd för att vara mycket flexibelt samt utbyggnadsbart. Allt kan förnyas enkelt vare sig det gäller design eller varför inte funktionalitet och innehåll. Ändra utseendet på din wordpress sida genom att byta designteman. Genom att installera “Plugins” moduler kan du enkelt lägga till funktioner på sidan utan att påverka hemsidans befintliga funktionalitet. Säg hejdå till höga kostnader och håll sidan modern med löpande uppdateringar.

CMS – Uppdatera enkelt & snabbt

Det är oerhört enkelt att komma igång med och använda WordPress. Utseendet på administrationsdelen är byggt för att vara användarvänligt och i princip alla klarar av att uppdatera sin webbsida.Den som väljer WordPress blir aldrig lämnad i sticket med sina frågor. På webben finns det inte bara en grundlig dokumentation – det finns även diskussionsforum och bloggar med tips, felsökning och nyheter.WordPress anses allmänt vara en av de publiceringsverktyg som är enklast att komma igång med.  Den som inte vill behöver aldrig se någon html-kod; all textredigering görs i ett ordbehandlarfönster i webbläsaren. Det går också att göra enklare bildredigering direkt i WordPress, till exempel storleksjustering och beskärning.WordPress är såpass enkelt att hantera att de flesta med lite vana av webbteknik och -design kan klara sig själv om det kniper, vilket kan spara både tid och pengar

Anpassad för mobila enheter

Är du bekant med termerna “Responiv design” eller “mobil-vänlig hemsida”?

Genom att skapa en enhetlig webbplats som använder webstandarder, är det mycket viktigt att din webbplats använder responsiv webbdesign. Responsiv webbdesign innebär att din webbplats kommer att anpassa sig till den enhet som den visas på. Antalet enheter som någon kan besöka din webbplats på växer för varje dag. Medier som är vanligast är bärbara datorer, surfplattor och mobila enheter i vårt dagliga liv, just därför är det viktigt att din webbplats ska vara visuellt attraktiv i alla dessa medier.

Förnya enkelt & ofta

Till själva basprogramvaran finns det tusentals så kallade plug-ins – många av dem gratis – som lägger till speciella funktioner. Dessutom finns det en uppsjö av teman – något som gör att WordPress-sajter kan se ut i princip hur som helst när det gäller uppbyggnad, färger och grafik.

Anpassade funktioner varje kund

Vi skapar skräddarsydda funktioner som är anpassade till företagets egna koncept. Det kan vara allt ifrån hur ordrarna ska hanteras till att automatiska meddelanden skickas till personalen. Vår plattform är skräddarsydd och vi kan anpassa den minsta nivå.

Sökmotoroptimerad hemsida

Idag är någon typ av optimering av webbsidan nästan ett måste för att nå framgångar i sökmotorer. WordPress är en riktigt bra grund att stå på och har till och med omnämnts av Google som ett bra och sökmotorvänligt verktyg. Med rätt kunskap kan man sedan optimera WordPress ytterligare för att bli så bra som det är möjligt vad gäller SEO.

Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa dig att ta steget in till den mobile världen.
Kontakta oss idag så berättar vi mer.